Hjem  »  Tay-Yan

TAY-YAN, et produkt med mange egenskaber!

Mange urter på markedet har vist anti-inflammatoriske egenskaber, men boswellia er en af dem, der har den største indvirkning på kroppen for at fremme en sund reaktion på betændelse. Man har fundet, at denne urt er ret nyttig til behandling fa betændelse og smerte, og den gør det uden at forårsage mavesår som medikamenter af aspirinfamilien. Boswellia er traditionelt også blevet brugt til behandling af rygsmerter og tarmproblemer. Boswellia fås i mange former, inklusive piller, kapsler og tabletter samt en række aktuelle cremer, som kan anvendes direkte på de berørte hudområder. For eksempel kan boswellia-ekstrakt anvendes til lindring af artrit, reumatiske smerter, rygsmerter, muskelspasmer og inflammatoriske smerter.

TAY-YAN består af harpiks fra træet Boswellia Serrata, som er anti-inflammatorisk og antireumatisk.

"Alt bruskvæv har en fantastisk evne til at vokse og reparere sig selv. Ved at tilføre de samme aktive stoffer, som bruskvævet består af, kan du faktisk selv bidrage til at genopbygge nedslidt væv i dine led. Dette resulterer i større smidighed, mindre smerter, større bevægelighed og en lettere hverdag!"

TAY-YAN er udviklet af forskere i et uafhængigt forskningsmiljø inden for naturvidenskab og medicinsk forskning. Institutterne er specialister i råvarer, produktion og optimale bioteknologiske løsninger, der giver bedst mulig biotilgængelighed. De samarbejder tæt med forskellige forskningsmiljøer i hele EU.JA TAK!


Send mig 1 måneds GRATIS forbrug af Tay Yan. Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du TayYan hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 435,90 inkl porto (39,90). Det svarer til kun kr. 218,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.