Hjem  »  Spirosan

Fordøjeligheden af proteinet i spirulina er 85%, mens det i oksekød kun er 20%.

Bliv slankere for hver dag, der går med Spirosan!

Du vil mærke Spirosans effekt i løbet af kort tid! Spirosan er rig på Omega 3, GLA, betakarotin, vitamin B12, klorofyl og riboflavin, som forbrænder fedt.

  • Hurtigere fedtforbrænding
  • 100% naturligt
  • Styrker immunforsvaret
  • Øger energiniveauet
  • Dæmper sultfølelsen

Vidste du, at ...

Spirosan begynder at rense kroppen og blodet for affaldsstoffer.
God fordøjelse er afgørende for at opretholde vægttabet og for at have en høj optagelse af vitaminer og mineraler. Kroppen skal bruge 3-4 ugers udrensning, før man gradvist, sikkert og behageligt går ned i vægt.

Spirulina har en appetitreducerende virkning og er et særdeles velegnet kosttilskud under faste og slankekure.Udover at det skaber en mæthedsfornemmelse,tilfører spirulina mange vigtige næringsstoffer, som du ellers let går glip af, når du ikke spiser så meget. Forskning har dokumenteret, at spirulina har vægtreducerende virkning hos overvægtige. De næringsstoffer, der findes i spirulina, gør kroppen mere tilfreds og gør, at den kræver et mindre indtag af animalsk protein og sukker.

Aktive ingredienser

Kitosan er et aktivt stof fra havrejer, som har den egenskab, at det kan opsuge op til syv gange sin egen vægt af fedtet fra det, vi spiser. Derefter transporteres fedtet effektivt ud via tarmsystemet.

Uafhængige kliniske test dokumenterer over 50 % større effektivitet ved daglig brug af kitosan. En anden vigtig effekt i forbindelse med vægttabet er, at kitosan virker sultdæmpende.

Spirulina indeholder 10 gange mere betakarotin end gulerødder, 50 gange mere jern end spinat, 10 gange mere kalcium end mælk, 5 gange mere klorofyl end grønne blade og 3 gange mere protein end fisk. Spirulina indeholder desuden vitamin B12, magnesium, enzymer og vigtige fedtsyrer.

Spirulina (algen) indeholder betakarotin, vitamin B12 og klorofyl (som sætter gang i vigtige processer i kroppen ved optagelse af vitaminer og mineraler). Spirulina er også sultdæmpende og en fremragende antioxidant.

Spirosan virker både på mænd og kvinder, der ønsker at tabe sig!JA TAK!


Send mig 30 dagers GRATIS forbrug af Spirosan! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Spirosan hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 435,90 inkl porto (39,90). Det svarer til kun kr. 218,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.