Hjem  »  Q10L

Q10L modvirker aldringsprocessen og giver dig mere energi!

“Nye Q10L bevarer dine sunne friske celler og gir deg fornyet energi“

Q10 er et vigtigt enzym og benyttes dagligt af millioner af mennesker over hele verden og er grundigt testet over mange år med forbløffende resultater. Sunde celler, fyldt med energi kan betyde en enorm forskel på din almene tilstand og daglige energiniveau. Lecitin giver ekstra næring til dine nerver og hjerne og har positiv virkning på din tankeevne og hukommelse! Den nye Q10L kan også styrke din præstationsevne!

  • Modvirker aldringsprocessen
  • Giver dig energi og overskud
  • God for musklerne
  • Reducerer træthed og migræne
  • God for blodtrykket
  • Styrker immunforsvaret
  • Forbedrer cirkulationen
  • Er en meget kraftig antioxidant

Øger præstationsevnen

De første. som for alvor begyndte at tage tilskud med Q10, var sportsstjerner, fordi Q10 ikke er klassificeret som et dopingmiddel. Men de, som har størst gavn af Q10, har vist sig at være helt almindelige mennesker med helt almindelige helbredsproblemer. Utallige kliniske test viser, at Q10 er gravligt på en række områder:

Alle har brug for Q10

Q10 er ikke et lægemiddel, men et coenzym og en antioxidant, der findes i større eller mindre grad i os alle. Men alle har ikke lige meget af dette meget vigtige coenzym. Biokemikeren Peter Mitchell viste, hvor vigtigt det er at have nok Q10 i kroppen for at holde helbredsproblemer på afstand og aktivere kroppen, så den fungerer, som den skal.

Mangel på Q10

Mangel på Q10 kan skyldes mange ting, men der bliver gerne mindre af dette coenzym med alderen. Uanset hvad, er det vigtigt, at du får et stabilt og godt tilskud af Q10 hele tiden. Med mere energi vil du kunne udnytte både krop og sjæl bedre, og du kommer ind i en positiv rytme. Q10L™ er specielt udviklet til at give dig en korrekt doseret og tilpasset daglig mængde Q10. Eftersom Q10 optages i kroppen på en måde, er minder om vitamin E, er Q10L™ særligt tilpasset, så du får maksimalt udbytte af dette vigtige coenzym.

Er Q10 ”ungdommenes skilden”?

Allerede i 1957 opdagede professor Fredrick L. Crane et coenzym med forbløffende egenskaber. I 1978 fik biokemikeren Peter Mitchell Nobelprisen i kemi for at have dokumenteret disse egenskaber. Efterfølgende har flere forskere og professorer over hele verden set på de effekter, som coenzymet har på blandt andet hjertesygdomme, kræft, blodtryk, levealder og generelle fysiske præstationer. Og resultaterne var forbløffende.

Her kan du læse mere om Peter Mitchell (Wikipedia)

Crane havde fundet coenzymet Q10. Dette har vist sig at være en af de vigtigste byggesten i vores krop, og kan medføre en enorm forskel på menneskers generelle helbredstilstand og præstationsniveau. Men det er ikke lige meget, hvordan du indtager Q10. For at kroppen skal kunne drage nytte af coenzymet, skal det gøres tilgængeligt. Specialformlen på Q10L™ sikrer, at du får maksimalt udbytte af Q10.JA TAK!


Send mig 2 måneders forbrug af Q10L for kun kr 99,- + porto 39,90.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Q10L hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 335,90 inkl porto (39,90). Det svarer til kun kr. 168,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.