Hjem  »  ProstaMed

Har du prostataplager?
Tag problemet, før problemet tager dig!

"Halvdelen af alle mænd over 45 år har prostataproblemer, ofte uden at de selv er klar over det!"

Gør noget ved det NU! Prostataproblemer går ikke over af sig selv. Hvis du forebygger problemerne, kan du undgå ubehagelige undersøgelser og kompliceret behandling. Prostamed – bedst i test netop nu! Prostamed er et helsekostprodukt, som er udviklet ved hjælp af den seneste forskning inden for naturkost.

  • Ingen bivirkninger
  • 100% naturkost
  • Giver normal stråle
  • Til alle mænd 40+
  • Norskproduceret
  • 60 tabletter
  • Bedst i TEST

Prostata

Prostata er en kirtel, som ligger under blæren og omslutter urinrøret.

Omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron gør, at prostatakirtlen ofte vokser, når man bliver ældre, hvilket medfører, at:

1. Strålen bliver slappere,
de sidste dråber ender i underbukserne, toiletbesøgene bliver hyppigere, også om natten.

2. Impotens og svie
ved vandladning er andre besvær, man kan opleve med en voksende prostata.

BHP og forstørret prostata

Der er tre stadier i udviklingen af forstørret prostata, såkaldt BHP:
Stadium 1: Hyppig trang til vandladning, efterdryp
Stærkere symptomer, ufuldstændig blæretømming
Stadium 3: Stillestående urin i blæren, nyreskader, inkontinens.

I stadium 1 og 2 kan kosttilskud fra planter være et alternativ til kemiske præparater.

Hvordan fungerer Prostamed?

Prostamed hjælper mod forstørret prostata. Stofferne forårsager en reduktion i størrelsen på kirtelen, og resultaterne tyder også på, at stofferne hindrer betændelse i urinvejene. Den tyske professor Dieter Bach siger: I Tyskland bruger ca. en tredjedel af prostatapatienterne dværgpalmeprodukter. Det koster en bagatel i forhold til traditionel medicin som f.eks. Proscar (kemoterapi), og bivirkningerne kan knapt nok påvises. Bach mener, at samfundet kan spare meget ved at anvende plantetilskud. En prostataoperation koster så meget, at der i fremtiden ikke vil være råd til at operere alle dem, der har behov for det. Efterspørgslen på plantetilskud er stor i mange lande længere sydpå i Europa.

Bedst i verden netop nu!

Prostamed™ er det allersenest udviklede produkt. Derfor er det produceret ved hjælp af den seneste forskning, der findes. ProstaMed™ er det bedste produkt på markedet i dag. Og det er nu sat i produktion for at forebygge prostatabesvær.JA TAK!


Send mig 30 dagers GRATIS forbrug af Prostamed! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du ProstaMed hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 435,90 inkl porto (39,90). Det svarer til kun kr. 218,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.