Hjem  »  KOSTTILSKUD  »  Omega 3-6-9

Essensielle fedtsyrer fra Omega369 øger livskvaliteten!

"Den positive helseeffekten fra Omega369 er verifisert av et stort antall vitenskapelige studier."

Essentielle fedtsyrer beskytter kroppens celler, regulerer immunsystemet, modvirker mangler ved ensidig kost og skader fra frie radikaler. Øget energi og fedtforbrænding samt blodfedtregulerende virkning. Kan have positiv effekt for personer, som lider af ADHD.

  • Hjertestimulerende
  • Blodtryksregulerende
  • Positiv effekt på kolesteroltallet
  • Styrker leverens afgiftningskapacitet
  • Øger forbrændingen
  • Føl dig mere veloplagt!
  • Du får mer energi!

Det bedste Omega-produkt på markedet!

Vores Omega 3-6-9 er pakket under nøje kontrollerede forhold og i et sikkert system. Koldpresset hørfrøolie fra udelukkende de bedste råvarer bliver kapslet i maskiner, hermetisk lukket i totalt mørke. Dette forlænger holdbarheden til 2 år. Det høje indhold af Omega 3-fedtsyrer i hørfrøolie er kun en af dens positive sider. De essentielle fedtsyrer, som er kombineret i hørfrøolie, har vist sig at være en del af kroppens reguleringsfunktilon til forbrænding af fedt, som er lige så vigtig – om ikke vigtigere – end kroppens forbrænding af proteiner og kulhydrater. Essentielt fedt, som findes i hørfrøolie og fedtsyrer i havdyr, har vist sig at være effektivt til behandling af og beskyttelse mod mange sundhedsproblemer og er verificeret af et stort antal videnskabelige undersøgelser.

Omega 3

fedtsyre findes naturligt i hørfrøolien og er vigtig for immunforsvaret. Mangel kan også være årsag til en række symptomer, som reduceret vækst, dårlig motorik, reduceret indlæringsevne, svækket syn, betændelse i væv, ødem, tør hud, svækket immunsystem og adfærdsafvigelser.

Omega 6

er godt for huden, slimhinderne og cellevæggene. Fra forskellige sider hævdes det, at gammalinolensyre (GLA) fra linolsyren beskytter hjertet og sænker blodtrykket.

Omega 9

finder vi mest i olivenolie, men også i frø, nødder, rapsolie og avocado. Det hævdes, at fedtsyren sænker kolesteroltallet og mindsker sandsynligheden for brystkræft og hjertesygdomme hos kvinder.;JA TAK!


Send mig 2 måneders GRATIS forbrug af Omega 369! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Omega 369 hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 198,- inkl porto (39,90). Det svarer til kun kr. 99,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.