Videnskaben bag grønne kaffebønner

Brændingen, som almindelige kaffebønner gennemgår, medfører også, at de mister op til 90 % af stofferne, der kan sørge for fedtforbrænding, samt at indholdet af antioxidanter og klorogensyre mindskes.

Grønne kaffebønner er friske kaffebønner, der ikke er brændte. Almindelige kaffebønner er brændt ved 210 grader, hvorved de får den mørke farve. Grønne kaffebønner er 100 % rene og har alle de naturlige aktive stoffer intakte. Dette er årsagen til, at grønne kaffebønner nu bliver brugt som helsekosttilskud og som et naturligt middel til effektivt vægttab.

  • Kan give dig et naturligt vægttab
  • Kan bidrage til øget forbrænding
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Giver dig mere energi
  • Hurtigt resultat for mænd og kvinder

Hvordan fungerer grøn kaffe-ekstrakt?

Green Coffee er et håndkøbsprodukt, der er baseret på en blanding af kaffe- og te-ekstrakter samt naturlige ekstrakter fra urter. Når disse ekstrakter udvindes og kombineres på den rigtige måde, får du et særdeles effektivt naturmiddel, som kan øge din forbrænding. Den mindsker appetitten og lysten til mad og sukkerholdige produkter. Ingredienserne, der anvendes i Green Coffee, er af højeste kvalitet og 100 % norskproduceret af Pharmatech Norge! Green Coffee indeholder grøn kaffebønne-ekstrakt, 50 % klorogensyre, grøn te-ekstrakt, Capsimax, krom (organisk).


Klinisk bevist og er som eneste slankemiddel anbefalt av stadig flere leger verden over!

Det er gjort mange kliniske studier på grønne kaffebønner.
Den første og mest siterte kliniske undersøkelsen av grønne kaffebønner og effekten på overvekt, er denne amerikanske studien fra 2012.

Hva venter du på?

Bestill Green Coffee i dag og bli slank med grønn kaffeekstrakt du også!JA TAK!


Send mig 1 måneds GRATIS forbrug af Green Coffee! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Green Coffee hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 357,90 inkl porto (39,90). Det svarer til kun kr. 179,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.