Hjem  »  Detox

Rens kroppen med organiske Detox!

"Chlorella i synergi med gurkemeje bidrager til at modvirke skader og forgiftning fra tungmetaller som bly og kviksølv."

Detox fra Biovita er et rensende og organisk naturprodukt med Marietidsel, Citronmelisse, Chlorella og Gurkemeje.

  • Økger velvære
  • Mindre cellulities
  • Bedre søvnkvalitet
  • Vægttab og bedre hud
  • Bedre blodcirkulation
  • Mere overskud og energi

Skønhed kommer indefra!

Huden fortæller meget om, hvordan vi har det, og hvordan vi lever. Alle cellerne i kroppen skal bruge næring for at fungere optimalt. Det gælder også hudcellerne. Smuk hud er derfor også sund hud. For at opnå en sund balance i kroppen bør den først renses for tungmetaller og affaldsstoffer.

Detox drejer sig om at rense systemet og udskille de affaldsstoffer, som har ophobet sig over lang tid. Kuren rengør tarmene, så kroppen er bedre rustet til at optage de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som den skal bruge for at fungere i hverdagen. Detox fra Biovita hjælper kroppen til at få en sundere hud, friskere hår, øget blodcirkulation og større velvære!

Detox er unik!

Detox fra Biovita har en unik sammensætning, som adskiller sig væsentligt fra lignende produkter på markedet. Detox har en synergisk effekt, hvor urterne samvirker om at sætte en skånsom, optimal proces i gang.

Detox er et rensende og organisk naturprodukt med Marietidsel, Citronmelisse, Chlorella og Gurkemeje.

Mariatistel
indeholder silymarin, der øger produktionen af glutation. Det renser kroppens forureninger og opbygger en god lever- og galdefunktion.

Citronmelisse
virker beroligende på stressforårsagede fordøjelsesproblemer og stimulerende på lever og galdeblære.

Gurkemeie
virker afkølende og stimulerende. Urten retter op på stofskiftet i leveren og virker galdedrivende (kan øge udskillelsen af galde med op til 130 % og påvirker galdens kvalitet positivt).

Chlorella
stimulerer avgiftning av giftstoffer fra medisiner og salver, som igjen virker rensende på huden. Chlorella er særlig celleregenererende og styrker dannelsen av friske, fine hudceller.

Dosering 2 tabletter pr. dag.

Rens kroppen, og gå ned i vægt!

Detox drejer sig om at rense systemet og udskille de affaldsstoffer, som har ophobet sig over lang tid. Mad og væske, der absorberes i tyndtarmen, passerer igennem leveren, før næringen fordeles via blodbanen til kroppens celler.

Det vi spiser og drikker, er ikke altid så rent og frit for affaldsstoffer, som vi gerne vil tro. Affaldsstofferne og giftstofferne ophobes i leveren. Kuren rengør tarmene, så kroppen er bedre rustet til at optage de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som den skal bruge for at fungere i hverdagen. Overflødig vægt mindskes naturligt som følge af, at kroppen bliver sundere, friskere og optager næring bedre!

Du får også mere overskud og energi, mindre cellulitis, bedre søvnkvalitet, bedre blodcirkulation, sund hud og sundt hår!

Et helsekostprodukt

Biovita Norge AS, din kosttilskudd leverandør på nett.

Biovita Norge AS selger helsekost og helsekostprodukter direkte til deg uten noen fordyrende mellomledd og er nå en av landets ledende leverandører av helsekost. Detox fra Biovita Norge blir produsert i Norge etter en streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for "Good Manufacturing Practice" (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking.

Biovita Norge AS er registrert i Mattilsynet.JA TAK!


Send mig 30 dagers GRATIS forbrug af Detox! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Detox hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 396,- inkl porto. Det svarer til kun kr. 198,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.