Tab dig nemt og hurtigt med Chili Burner!

"Få din idealvægt tilbage – brug Chili Burner ligesom tusindvis af andre før dig!”

ChiliBurner® indeholder kun naturlige ingredienser såsom grøn te, chili, ingefær og dild. Produktet er udviklet over en periode på syv år, og ny forskning viser klart, at Chili Burner gør dig slank.

  • Forbrænd fedt hurtig!
  • Bedre fordøjelse!
  • Øger kalorieforbruget!
  • FÅ idealvægten tilbage!

Vidunderlig følelse

Tabletterne indeholder aktive stoffer fra chilifrugter, grønne teblade, ingefærrødder og dildfrø. Tabletterne brænder naturligvis ikke i maven, og du vil ikke opleve ubehagelige svedeture. Men allerede et par timer efter den første tablet kan man mærke en dejlig varm fornemmelse.

Daglig dosis

1 tablet 2 gange dagligt med et glas vand, indtil du har fået din idealvægt. Kan anvendes, så længe det er nødvendigt. Bør ikke tages af gravide, ammende mødre eller børn under 3 år. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn.

Fakta

Ny forskning viser, at især naturlige vegetabilske stoffer, som findes i Chili, påvirker stofskiftet. Den samlede vurdering af den videnskabelige forskning bekræfter plantesubstansernes evne til at øge stofskiftet og kalorieforbruget.

Kick-start

Chili sætter gang i systemet, så du får varmen, og krydderiene øger din forbrænding, så du forbrænder flere kalorier. At bruge stærke krydderier i maden er, i henhold til en diætist, et sikkert valg, hvis du ønsker at forbrænde fedt. Den perfekte afslutning på måltidet er kaffe eller grøn te. Grøn te er nok at foretrække, da du kan drikke flere kopper uden at det går ud over maven.

Flere og flere opdager glæden ved at være slank

Det giver optimisme, selvtillid og viser, at du har styr på tingene. Du vil sandsynligvis også blive afhængig af denne nye og varme tablet, der er udviklet og produceret i Norge. Intenst arbejde har bidraget til disse tabletter, og resultatet er enestående.

Innovation

Opskriften er banebrydende og anderledes, med en blanding af koncentrerede urter, der øger stofskiftet og modvirker oppustet mave. Hemmeligheden bag disse tabletter kaldes kostforårsaget stimulering af stofskiftet.

Forbrænding - princippet er enkelt

Du kender det fra krydret mad. For eksempel den "varme" mexicanske pizza med jalapeños eller stærke karryretter. Krydderiernesætter gang i systemet, så du får varmen og desætter gang i forbrændingen, så du forbrænder kalorier. Biovita AS har modtaget analyser og tests af disse naturlige stoffer, som er særligt gode til at kickstarte forbrændingen.

SORTIMENT Chili-Burner 60 stk kapsler

Ingredienser

Grøn te 486 mg. Dild 150 mg. Ingefær 50 mg. Chili 12 mg. Pebermynte 4,5 mg. En pakke Chili Burner® indeholder 60 kapsler svarende til 20 til 30 dages forbrug.

Ingrediensernes egenskaber

Grønn te-ekstrakt: Kliniske tests viser, at grøn te øger forbrændingen.

Chiliekstrakt: Medfører vægttab ved hjælp af forbedret fordøjelse og varmeproduktion.

Dildekstrakt: Reducerer cellulitis, beroliger fordøjelsen.

Ingefærekstrakt: Øger galdegennemstrømningen, hvilket mindsker kolestrolniveauet, virker desinficerende.

Pebermynteolie: Reducerer smertefulde tyktarmssammentrækninger og stimulerer kolestrolmindskende aktivitet.

 

Renhed

Indeholder ikke salt, sukker, laktose, gær, gluten og soja. Ingen kunstige farvestoffer eller sødestoffer.  

 

 

FAQ

Kan både mænd og kvinder bruge Chili Burner?

Ja, Chili Burner er designet til brug af begge køn.

 

Kan det være, at behandlingen ikke virker for mig?

Alle de aktive stoffer i Chili Burner er testet på mange mennesker med meget høj succesrate.

 

Hvad er forskellen mellem Chili Burner og andre slankeprodukter?

Chili Burner er et helt nyt koncept, hvor vi kun har brugt ingredienser med dokumenterede og meget gode effekter. I modsætning til de fleste slankeprodukter indeholder Chili Burner flere aktive stoffer.

 

Er resultaterne altid vedvarende?

Chili Burner er baseret på solid forskning i vægttabsundersøgelser. Kiloene vil forsvinde, men for at holde den ønskede vægt stabil bør du opretholde gode spisevaner og tage Chili Burner regelmæssigt.

 

Hvor hurtigt vil jeg opnå succes?

De første resultater vil være synlige efter 7 til 14 dage.

 

Hvordan kan jeg opnå den bedste effekt af Chili Burner?

De bedste resultater opnås ved at følge de skriftlige anvisninger:

2 tabletter dagligt. 1 kapsel til morgenmaden og 1 kapsel til middagsmaden.

 

Kan gravide bruge Chili Burner?  

Nej, gravide og ammende bør ikke tage Chili Burner. 

 

JJeg har eller har haft en alvorlig sygdom eller har gennemgået en større operation og bruger stærk medicin. Kan jeg bruge Chili Burner?

I disse tilfælde anbefaler vi, at du konsulterer din praktiserende læge eller tilsvarende.

 

 

Gode slanketips:

1. Spis morgenmad

Du har sikkert hørt det mange gange før, men det er simpelthen fordi det er sandt. Morgenmad er vigtigt! Hvis du ikke spiser inden for en time, efter du er stået op, optager du flere kalorier i løbet af dagen.

 

2. Tag dig tid

Det tager omkring 20 minutter, fra maven bliver fuld, til din hjerne ved at du er mæt, så spis ikke mere, end du ved, der er plads til i maven.

 

3. Krydderier på hverdagen

Mad med krydderier som gurkemeje, cayennepeber, sennep, chili, ingefær og hvidløg øger forbrændingen og hjælper dig med at forbrænde mere fedt. I tests hvor folk fik krydret mad, øgede de deres forbrænding med 45 ekstra kalorier pr. måltid.

 

4. Drik, mens du spiser

Hvis du drikker på tom mave, stiger dit blodtryk hurtigt, hvilket betyder, at du vil føle dig skrupsulten, når det falder igen kort tid efter. Men hvis du drikker under måltidet, spiser du færre kalorier og føler dig mæt i længere tid.

 

5. Latter

Le i alt femten minutter om dagen, så forbrænder du kalorier. Det er nok den sjoveste måde, du kan tabe dig på!

 

6. Søvn

Mangel på søvn påvirker niveauet af de hormoner, der regulerer din appetit. Så hvis du har en dårlig nat, spiser du mere næste dag.

 

7. Sluk for fjernsynet

TV gør at du spiser mere. Når du spiser og ser tv på samme tid, koncentrerer du dig ikke om maden, og du fokuserer derfor ikke på, hvor meget du spiser.

 

8. Tag det roligt

Når du er stresset, ophober kroppen mere fedt.

 

9. Spis chokolade

Du må ikke føle dig skyldig hvis du spiser et stykke chokolade. En smule chokolade kan faktisk være godt for dig, især mørk chokolade. Men du bør ikke overdrive det.

 

10. Hold dig væk fra kulhydrater om aftenen

Kroppen arbejder langsommere med den mad du har spist om aftenen, når du ikke bevæger dig så meget. Derfor ophober du mere fedt. Dette fører dog ikke til, at du spiser mindre. Hvis du er sulten om aftenen, bør du spise frugt eller grøntsager.

 

11. Spis mer

I stedet for at spise en fed dessert så spis mere til middag. Tag en ekstra portion kylling eller fisk, så du er mæt, når det er tid til dessert.

 

12. tab dig med en ven

Det er lettere at tabe sig, hvis man gør det sammen med en god ven.JA TAK!


Send mig 1 måneds GRATIS forbrug af Chili Burner®. Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Chili Burner hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 357,90 inkl porto. Det svarer til kun kr. 179, - per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.