Hjem  »  Brun 365

Bliv smuk og brun hele året – med BRUN365!

“Den nye BRUN365 med natlysolie giver dig en smuk gylden brun farve hele året rundt!"

Når du bruger BRUN365 regelmæssigt, øges indholdet af betakarotin i kroppens fedtceller med den virkning, at din hud får en naturlig, jævnt gylden brun farve – hele året rundt! Betakarotin er essentielt for pro-vitamin A, som er vital for hudens fornyelsesproces!

  • Giver dig en naturlig brun farve!
  • Reparerer pigmenter i huden!
  • Mindsker risikoen for solskoldning!
  • Skjuler vitiligo!
  • Fjerner brune pletter!
  • Gør dig hurtigere brun!
  • Er et 100 % naturligt produkt!

Brun365: 100 % naturligt

Betakarotin findes i mange frugter og grøntsager og er en antioxidant, der styrker immunforsvaret. Betakarotin er også et naturligt og helt ufarligt farvestof. Det gør huden i stand til at modstå og beskytte mod skadelige UV-stråler. Samtidig får du en glat og robust, brun grundfarve. Sammen med natlysolie betyder det, at du opnår din brune farve hurtigere. BRUN365 ikke en erstatning for solcreme, men gør det kun muligt for dig at blive hurtigere brun, så du ikke behøver at udsætte dig selv for mere stråling, end din hud kan tåle. Natlysolie kommer fra de spiselige frugter på kæmpenatlysplanten (Oenothera biennis) og har længe været kendt for sine gavnlige og betændelseshæmmende egenskaber. Olien hjælper med at opbygge celler, hvilket gør huden glattere og mere modstandsdygtig over for stråling og andre miljømæssige påvirkninger.

Hurtigt brun – varigt brun

BRUN365 virker på fire måder. For det første vil du – selv uden sol – hurtigt få en brun farve. Betakarotin producerer vitamin A og giver dig en dejlig brun farve. For det andet gør de naturlige stoffer i BRUN365, at ​​solbadning giver en bedre effekt – du bliver hurtigere brun med mindre sol. For det tredje gør olie og antioxidanter, at din hud bedre er i stand til at tåle stråling fra solen eller solariet. Din hud forbliver sund og glat, uden rynker eller leverpletter. For det fjerde bliver den brune farve mere holdbar end kun ved brug af solarium. Med BRUN365 behøver du ikke så meget sol som normalt for at blive solbrændt, og huden tørrer heller ikke så let ud og flager.

En kapsel er nok

Normal dosering af BRUN365 er én kapsel om dagen, svarende til 3 mg betakarotin. Men hvis du ønsker en hurtigere effekt til at starte med, kan du tage op til tre kapsler de første tre dage. Fortsæt derefter med én kapsel dagligt. BRUN365 er også ideel at bruge, hvis du skal på ferie til et solrigt sted og gerne vil blive brun hurtigt, uden at skulle sole dig så meget, at du risikerer at blive solskoldet.

Til alle hudtyper

Hvis du har en meget lys hudtype, kan BRUN365 være meget godt for dig. Det kan være vanskeligt at opnå en god solbrændthed med lys hud, men BRUN365 vil gradvist stimulere dannelsen af pigmenter, og samtidig selv give ekstra brun farve. Desuden kan lysere hudtyper tåle mindre sol, og BRUN365 gør, at du slipper for at sole dig så meget.

Sikker og effektiv

Hverken betakarotin eller kæmpenatlysolie er klassificeret som farlige stoffer, og faktisk anbefales et det at indtage 3 mg betakarotin per dag. Betakarotin indeholder pro-vitamin A, som kroppen omdanner til A-vitamin, der er vitalt for syn, hud, slimhinder, fosterudvikling, vækst og immunforsvar. Gravide kvinder bør sørge for, at de hverken får for meget eller for lidt vitamin A. Kæmpenatlysolie er den spiselige olie af frøene fra kæmpenatlysplanten og er en vegetabilsk olie med mange gavnlige egenskaber. I BRUN365 er disse to helseprodukter sammensætte på en ideel måde for at maksimere bruningseffekten på din hud.

Du kan også finde mere information om betakarotin og kæmpenatlysolie online, for eksempel ved hjælp af Google. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du sende en e-mail til post@helseposten.noJA TAK!


Send mig 2 måneders GRATIS forbrug af BRUN365! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Brun 365 hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 396,- inkl porto. Det svarer til kun kr. 198, - per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.