Hjem  »  Blue Forte

Blåbærekstrakt! Naturens sterkeste antioksidant

“Blåbærekstrakt er et naturligt helsekostprodukt, der styrker immunforsvaret og giver et godt syn"

Vent ikke med at få gavn af blåbærrets fantastiske aktive stoffer. Blåbær indeholder nogle af av naturens kraftigste antioxidanter. Nu præsenterer vi et blåbærekstrakt, der giver maksimal effekt. Begynd at forbedre dit helbred allerede i dag!

  • Styrker dit immunforsvar
  • Rig på antioksidanter
  • Godt for hjerte og kar
  • Godt for synet
  • Bedre søvn

Få et bedre syn

Den gule plet er et punkt på øjets nethinde, som er nødvendig for at se skarpt. Her sidder synscellerne tættere end andre steder på nethinden. Det er denne del af øyet, som gør os i stand til at se skarpt, se farver og til at læse og genkende ansigter. Flavonoider i blåbær forbedrer blodcirkulationen i kapillærerne, hvilket forbedrer ilttilførslen til øjnene og bidrager til at fjerne affaldsstoffer.

Rig på antioksidanter

Som næringsmiddel indeholder blåbær omkring 10 % frugtsukker, rigeligt med frugtsyrer, fibre, antioxidanter, der øger kroppens modstandskraft (antocyanidiner, C-vitamin og betakarotin), kalium og jern. Blåbær har en række anvendelsesområder, og den benyttes blandt andet til at opbygge, øge og styrke dit immunforsvar. Endelig kan vi præsentere et førsteklasses helsekostprodukt af blåbærekstrakt i tabletform!

Øger kroppens modstandskraft

Hvis man spiser en varieret kost bestående af mindst 350 gram broccoli eller grønne ærter, 60 gram blåbær, skaldyr, fed fisk og nødder hver dag, får man en god beskyttelse mod aldersrelaterede øjensygdomme. En anden måde at maksimere beskyttelsen eller afhjælpe en eksisterende skade er at tage et koncentreret blåbærtilskud med stærke antioxidanter.
Opbyg dit immunforsvar allerede i dag

Et helsekostprodukt

Biovita AS, din leverandør af kosttilskud på nettet. Biovita AS sælger helsekost og helsekostprodukter direkte til dig uden fordyrende mellemled og er nu en af Norges førende leverandører af helsekost.

Blåbærekstrakt fra Biovita bliver produceret efter en streng GMP-produktion. GMP er en forkortelse for "Good Manufacturing Practice" (= god fremstillingspraksis). Betegnelsen henviser til, at et produkt er lavet i henhold til fastsatte retningslinjer med tanke på indhold, renhed og mærkning. Biovita AS er registreret i den norske fødevarestyrelse, Mattilsynet.JA TAK!


Send mig 30 dagers GRATIS forbrug af Blue Forte Blåbærekstrakt! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Blåbærekstrakt hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 396,- inkl porto. Det svarer til kun kr. 198, - per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.