Hjem  »  Androxen

Vil du have et bedre sexliv?

Androxen gør dig klar på 30 minutter!

Øk potensen!
Få større sexlyst!
Øk muskelveksten!

Med sit unikke indhold af aktive stoffer vil Androxen™ give dig større sexlyst, øget potens og markere dine muskler. Du får din ungdommelige forbrænding tilbage. Mave- og abdominalfedt vil gradvis forsvinde med regelmæssig brug, du får en større sexlyst, øget sensualitet og kraftfuld potens på bare 30 minutter!

  • Tag kontrol over din seksuelle lyst
  • Større og stærkere potens
  • Øger sensualiteten for kvinder
  • Sendes i neutral emballage
  • Få den første måned GRATIS

Androxen – egenskaber og effekt

Androxen beskrives som et naturligt elskovsmiddel, der styrker mange kropsfunktioner.

Det er let antihypertensivt, svagt kolesterolsænkende, stimulerer blodcirkulationen, svagt smertestillende, styrker knoglerne og anvendes ved potensproblemer, seksuelle ubalancer, manglende sexlyst, impotens og frigiditet.

Klinisk dokumenteret

En rapport præsenteret på den første internationale kongres om etnofarmakologi i 1990 henviste til en undersøgelse af 262 mænd, der var ramt af lav libido og svag erektion. De tog 1000-1500 mg muira puama-ekstrakt dagligt. I løbet af to uger rapporterede 62 % af dem med lav libido og 51 % af dem med dårlige erektion om god effekt af urten.

Forskere har konkluderet at Muira Puama ud over sin libidostyrkende effekt gennem hormoner også kan virke på nervesystemet og blodcirkulationen og dermed både psykisk og fysisk øge mænds evne til at nyde sexlivet.

Som elskovsmiddel fungerer urten både ved at øge sexlysten hos både mænd og kvinner og ved at gøre penis hårdere. Der er ikke rapporteret bivirkninger fra hverken videnskabelig forskning eller folkemedicin.

Ingredienser

Muira puama, Marine peptider fra fisk, sink, silisium.

Vigtig information:
Ingen bivirkninger ved den anbefalede dosering. Har du har en alvorlig medicinsk diagnose eller tager livsvigtig medicin, skal du konsultere din læge, før du starter. Dosering: 2 tabletter pr. dag.

GMP-produktion

Biovita Norge AS, online leverandør af kosttilskud. Biovita Norge AS sælger sundhedsprodukter direkte til dig uden fordyrende mellemled og er nu en af de førende leverandører af helsekost.

Androxen fra Biovita er produceret efter en streng GMP-produktion. GMP står for "Good Manufacturing Practice" (= god fremstillingspraksis). Betegnelsen angiver, at et produkt er fremstillet i overensstemmelse med fastlagte retningslinjer for indhold, renhed og mærkning. Biovita AS er registreret hos den norske fødevarestyrelse, Mattilsynet.JA TAK!


Send mig 1 måneds GRATIS forbrug af Androxen! Jeg betaler kun kr 39,90 for porto.

Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Androxen hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 396,- inkl porto. Det svarer til kun kr. 198, - per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura.